Update per zondag 1 september

DIENSTROOSTER SEPTEMBER IS UIT

Het dienstrooster zoals dat de laatste weken on line tot stand is gekomen is nu in drie verschilende versies gepubliceerd, zowel in PDF, in EXCEL en natuurlijk ook ON LINE te bestuderen op de website.

Hierbij het overzicht van het dienstrooster voor de maand september in 3 verschillende formaten:

  1. DIENSTROOSTER VOOR DE MAAND SEPTEMBER in PDF
  2. DIENSTROOSTER VOOR DE MAAND SEPTEMBER in EXCEL

  3. DIENSTROOSTER VOOR DE MAAND SEPTEMBER ON LINE

De Mails zijn nu echt….!

Per vandaag is ook de mail-functie weer officieel ingezet. Dus de mails die je vanaf nu ontvangt in je email (planning@buurtbuscapelle.nl) zijn vanaf dit moment echte en serieuze wijzigingen van het roosterschema, als mensen niet kunnen komen opdraven voor een eerder ingeplande dienst.
Vandaag bleek dat morgen op de eerste dag al een eerste en echte invaller verzocht wordt om te komen….

MEERIJDEN? JA GRAAG!

Om nader met de bus maar ook met elkaar te kunnen kennismaken zijn in sommige diensten twee chauffeurs benoemd. Zij kunnen samen in de bus, wisselend achter het stuur en elkaar met de route helpen / versterken in de eerste ‘moeilijke ‘ aanloopperiode. Uiteraard, iedereen kan en mag altijd (ongevraagd) meerijden in de dienst van een collega. Juist in de eerste weken wordt dat zeer op prijs gesteld!

Duidelijk zichtbaar zijn..

Trek voor de duidelijkheid dan altijd eerst je BVC-polo aan. Dat voorkomt misverstanden met het publiek en met andere RET-chauffeurs onderweg. De RET-chauffeurs hebben intern te lezen gekregen dat met ingang van maandag er vrijwilligers op de buurtbus rondrijden in Capelle. Zij zullen ook even moeten wennen aan de nieuwe situatie (bussluis Schollevaar, delen van haltes, smalle straatjes etc) op de weg en beseffen best dat jullie nog onervaren zijn in OV-rijden.

Total Page Visits: 149 - Today Page Visits: 2