Update per dinsdag 3 september

 1. Busverwarming

  Een van de twee busjes bleef vandaag ontzettend warm. Wat we ook aan de voorkant op het dashboard probeerden te koelen met de draaiknoppen het bleef achterin warm, warm, warm
  Eind van de middag ontdekten we de oorzaak. De hele dag brandde de vloerverwarming (hete lucht) onder de achterste bank. Hoe krijg je die uit?
  Op het chauffeusconsole rechts staat een met grijs tape afgeplakte ‘doos’. Op deze doos een klein toetsenbordje met 5 toetsen. De middelste toets is rood gekleurd en toont een paar gloeidraden. Drukt die uit en de kachel is uit. Dat scheelt heel veel diesel ook.

 2. Dakventilator Achterin

  Een ander knopje op de bestuurdeersstoel links boven je hoofd zie je een zwarte draaiknop. Die bedient de ventilator in het dak achterin. Die maakt tijdens de rit relatief veel herrie, maar die kan je ook gewoon uitzetten. Dat scheelt een hoop kou en lawaai bij de achterbankpassagiers.

 3. Passagiers

  Nu iedere ochtend een paar dezelfde mensen in Kralingseveer op weg naar hun werk. Ook in Kralingseveer veel jonge dames / studentes van ca 22 tot 25 jaar. Veel jongeren ook die het op internet hebben gevonden, stappen in zonder wat te zeggen en stappen weer uit zonder wat te zeggen. Denken dat dit al 10 jaar bestaat.. Voor de rest heel veel dankbare passagiers vooral in Kralingseveer en Schollevaar.

Total Page Visits: 144 - Today Page Visits: 1