Buurtbusvereniging

De Buurtbusvereniging Capelle (BVC) is een rechtspersoon, opgericht op 13 november 2018 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 73092762. Het bankrekeningnummer van de vereniging is: NL 92 INGB 0008 5529 88.

De vereniging stelt zich ten doel het – binnen de door de Minister van Verkeer en Waterstaat vastgestelde richtlijnen – zo goed mogelijk uitvoeren van een door De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET) vastgestelde dienstregeling van het buurtbusproject ten behoeve van de gemeenten Capelle aan den IJssel en Rotterdam (Kralingse Veer).

Kandidaten die als chauffeur toetreden worden automatisch lid van de vereniging. Leden kiezen een dagelijks bestuur en mogen meebepalen over beleidszaken binnen de vereniging.

De buurtbus is een samenwerking tussen de gemeente Capelle aan den IJssel, de Buurtbusvereniging Capelle (BVC), diverse Wijkoverlegplatform van Capelle aan den IJssel (WOP), de Rotterdamse Electrische Tram (RET) en de opdrachtgever van het openbaar vervoer in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH).

Bestuur

Met ingang van 9 november 2019 bestaat het dagelijks bestuur van de vereniging uit de volgende bestuursleden:

  • Paul van Gink, voorzitter
  • Vacature, secretaris
  • Piet Koolmees, penningmeester

Vertrouwenspersoon

Binnen onze vereniging is een vertrouwenspersoon voor vrijwilligers én passagiers benoemd. Deze is te bereiken onder het emailadres: vertrouwenspersoon@buurtbuscapelle.nl.

Contact

Partners

Aantal bezoekers: 1417
Total Page Visits: 1417 - Today Page Visits: 3