Routes

2023 Er rijden drie buslijnen: bus 605, 606 en 607, welke alle vertrekken vanaf Capelle Centrum. Bus 605 rijdt een route door Schollevaar, Oosterflank en Alexanderpolder en langs het IJssellland ziekenhuis terug naar het beginpunt Capelle Centrum. Bus 606 rijdt precies dezelfde route maar dan...
Routes Lees Meer

Over de Capelse Buurtbus...

"Vertraging bussen 605 en 606 nabij IJsselland Ziekenhuis: Vanaf 9 januari tot en met 20 januari 2023 wordt de metro overgang van de toegangsweg naar het IJssellland Ziekenhuis aangepast. Er is overdag wel verkeer mogelijk gedurende deze periode. Voor U betekent dit enige vertraging bij..."

Reizigers Informatie

"Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de busroutes en de diverse haltetijden van de buurtbus in de gemeente Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Kijk dan hier voor meer informatie! De dienstregeling is ook te vinden via www.9292.nl  en www.RET.nl."

Vragen & Antwoorden

"Ik word vrijwilliger!   Om de buurtbussen dagelijks beschikbaar te stellen hebben we vrijwilligers nodig die de part-time functie van buschauffeur willen vervullen. Voor ieder voertuig zijn circa 12 vrijwilligers per week nodig. Zij werken 6 uur achter het stuur en hebben dan natuurlijk ook..."

Vrijwilligers

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de buurtbus? Over de routes in Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Over de diverse haltetijden langs de route? U...
Show Buttons
Hide Buttons