Update woensdag 18 september

Een bus beschikbaar

Zoals bekend, is er op dit moment slechts een (1) buurtbus beschikbaar. Die rijdt gelukkig gewoon zijn rondjes 606 en 607 met drie chauffeurs.
De andere buurtbus staat ergens met een kapotte uitlaat, de RET kan vanmiddag om 16.30 uur niet bevestigen wanneer deze of de derde bus gerepareerd is. De derde bus is vandaag opgehaald van de gemeentewerf. We rijden dus morgen ook met een (1) bus. De huurbus van van ‘t hart is vandaag teruggebracht, want niet wij, maar de RET moet dergelijke technische uitval oplossen of anderszins…

Overleg RET

Maandag a.s. is er een vergadering met de gemeente en de RET op het gemeentehuis voor een evaluatie over de eerste vier weken, Dan hoor ik meer.

Vrijwilligersbijdrage 2020 Capelse Vrijwilliger

Ieder jaar keert de gemeente Capelle aan den IJssel een geldbedrag uit van circa 50 euro als beloning voor activiteiten en evenementen georganiseerd door Capelse vrijwilligers. Veelal worden er met dit geld een etentje georganiseerd. Deze aanvraag moet voor 1 oktober van ieder jaar worden ingediend en voorzien zijn van naam en handtekening van de Capelse Vrijwilliger.
Bij het in ontvangst nemen van de BVC-bedrijfskleding hebben 30 vrijwilligers getekend voor deze bijdrage 2020. We komen dus nog wat namen en handtekeningen te kort. Ik zal de personen in kwestie informeren en vragen naar hun handtekening, zodat we de aaanvraag alsnog volledig kunnen indienen.

Whatsapp

Er is een tweede whatsapp groep geopend. De eerste groep is uitsluitend bestemd voor de twee rijdende chauffeurs en hun 2 opvolgers voor het moment van wisseling. Ook het bestuur geeft hier de zakelijke mededelingen door.

De tweede groep BVC Varia 2019 is voor overige medelingen, soms heel zinnig, soms leuk, soms dom, soms heel irritant. De tweede whatsappgroep is facultatief om te volgen, je kan er je voordeel mee doen, maar je hoeft het niet allemaal te volgen, dat is aan jou…

Workshop Omgaan met agressie

We gaan gewoon door met een besloten workshop voor chauffeurs ‘Hoe om te gaan met verbale agressie’ . Eind september en begin oktober komen er 3 workshop. We gaan dit organiseren, want we zullen het zeker nog kunnen gebruiken 😉

Print Friendly, PDF & Email