Update dinsdag 24 september

Aftanken in Krimpen

Leek dat gisteren op twee bussen problemen op te leveren (niet getankt) vandaag leverden het geen problemen op. Trucje hierbij is dat je de slang al van te voren in de opening van de dieseltank stopt. Als je dan het tankpasje van BENEDEN naar BOVEN door de kaartlezer haalt dan gaat het meestal al de eerste keer goed. De pomp slaat aan en je kunt gelijk tanken. Het kaartje door de lezer halen zonder de slang uit de pomp te halen moet soms wel 5 – 6 keer opnieuw.

Vrijwilligersvergoeding

De uitgekeerde / uit te keren vergoeding van 15 euro is eenmalig als compensatie voor je gemaakte onkosten tijdens de eerdere selectieronde en bezoek aan de Arbo Unie. Dit heeft nog niets te maken met de uitkering van 1 euro per gereden uur.

Transponder van het hek gemeentewerf

Omdat in de praktijk blijkt dat we maar één transponder nodig hebbben voor de bediening van het hek op de gemeentewerf, heb ik in overleg met de gemeente een van de twee transponders vandaag verwijderd en meegenomen. De gemeente wil zo weinig mogelijk losse transponders in omloop hebben, om zo ongeoorloofd toegang tot de gemeenterwerf buiten de normale kantooruren te beperken.

Gebruik van Whatsapp

Mensen, whatsapp is een goed hulpmiddel, mits goed in gebruik. Veel van onze chats blijken niet echt gelukkig in inhoud of woordkeuze. Je kent elkaar nog niet goed genoeg dus sommige chats komen onbedoeld bij anderen heel ongelukkig over……
Bedenk zelf eens of je echt iets wil melden, en probeer ook niet overal op te reageren, dat geeft vaak geen toegevoegde waarde

Print Friendly, PDF & Email