Update woensdag 25 september

De bussen liepen wat beter op tijd. Dit mede met behulp van invaller Sjaak Lucassen! Hartelijk bedankt Sjaak. Ik heb de lijst met de haltetijden van de 606 en 607 aangepast in een groter en leesbaar formaat. Hij is nu in de bus makkelijker te lezen. Je kunt de nieuwe versie gewoon downloaden bij Documenten

Tweede Blauwe bus

Ik heb vanmiddag gebeld met de RET over de tweede blauwe bus die met een defecte uitlaat staat bij de RMC. Men kon helaas geen antwoord geven op mijn vraag wanneer deze weer beschikbaar komt.

Leden

Onze colllega René Margés gaan we missen op de woendag ochtend/middag door prive-omstandigheden. Collega Xavier Sluijters is bereid gevonden de komende weken te rijden op de vaste woensdag ochtend / middag. Liefhebbers kunnen zich melden. Ook zijn er wat langdurige afwezigen te melden door ziekte van henzelf of van hun huisgenoten.

Workshop ” Omgaan met verbale agressie “

Gevraagd wordt of er behoefte bestaat aan een cursus / workshop “Omgaan met verbale agressie”.
In dat geval komt docent Norbert Engels en geeft een paar uur cursus aan maximaal 10 deelnemers per keer. Locatie is het huisaandenijssel aan het Vuykpark tegenover retaurant Vuijks aan de dijk. Zie ook www.huisaandenijssel.nl

Gedacht wordt aan een cursus op 7 okotber in de middag en op 17 oktober in de ochtend. Dit laatste met een optie voor de middag in het geval van voldoende aanmelding van meer dan 20 kandidaten. Het is niet alleen een leerzame cursus ,maar biedt gelijk ook een moment om eens op een meer persoonlijke wijze met andere buurtbuschauffeurs in contact te komen. Whatsapp is tenslotte ook niet alles.
Heb je belangstelling laat het even weten per email graag . Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst en vol=vol

Lees de website aub

Ik krijg aardig van vragen over zaken die eigenlijk (en soms al lang) op de website staan vermeld. Graag – en zeker als je met vakantie bent geweest – lees de paginaActueel met de updates per dag lezen is mijn advies….
Dan ben je snel weer bij en voorkom je ook dat andere vragen moeten gaan beantwoorden die al lezende op de website staan beantwoord.

Gounodstraat

Een aantal vrijwilligers (dus niet allemaal) gaan tijdens hun normale dienstrit op proef de GOUNODstraat in s”Gravenland rijden in hun vaste schema om te kijken of dit een acceptabele aanpassing / uitbreiding van de 606 route is….
Er zitten wel zware drempels in deze straat trouwens.
Dit alles om te kijken of de dienstregeling voor buslijn 606 kan worden aangepas.
Er wordt daarbij onderzocht om een rondje te maken vanaf Capelsebrug via Sibeliusweg – Gounodstraat- W. Barentzstraat en dan de bestaande route via Kralingse Veer op te pakken. Wordt vervolgd

Print Friendly, PDF & Email