Introductiebijeenkomst op 14 augustus

Aan alle kandidaat chauffeurs!

Ten aanzien van de eerdergemelde introductiebijeenkomst / theoretische instructie voor kandidaten heeft de RET een nieuwe datum vastgesteld: Woensdag 14 augustus IN DE MIDDAG op het hoofdkantoor RET, Laan op Zuid 2 in Rotterdam.

Op deze dag kunnen wederom maximaal 20 deelnemers worden ontvangen in het klaslokaal op de vijfde etage van het hoofdkantoor. Er zal daarom worden getracht alle ontvangen aanmeldingen zo efficiënt mogelijk in te delen in deze groep. Kandidaten die eerder al hebben deelgenomen aan de bijeenkomsten op 15 en 17 juli j.l. hoeven uiteraard niet meer te reageren.

VERZOEK

Iedere introductiebijeenkomst duurt maximaal 4 uur. In een introductiebijeenkomst wordt nader ingegaan op aspecten, zoals:

  • De RET als grote vervoersorganisatie in de regio Rijnmond;
  • De wettelijke aspecten van een (buurt)bus als onderdeel van het Openbaar Vervoer;
  • Er wordt een update gegeven van de laatste verkeersregels en verkeersborden in het verkeer;
  • Het betreft hier een theoretische bijeenkomst.
  • Er zijn nu twee buslijnen vastgesteld: Lijn 606 (Capelle West – Capelsebrug) en de buslijn 605 (Schollevaar – Stadshart ). Kijk op de website www.buurtbuscapelle.nl voor deze nieuw voorgestelde routes en dienstregelingen;

Proefrijden

In augustus komt één (1) buurtbus permanent ter beschikking om als kandidaat langer ervaring op te doen met het rijden in een buurtbus. Ook dit vindt dan plaats op de twee gekozen trajecten in Capelle.
Graag het verzoek om snel even te reageren voor een gewenste indeling in de introductiebijeenkomsten naar email in**@bu*************.nl.

Daarna ontvang je een bevestiging van de definitieve indeling in een groep. Kan je op alle genoemde data niet – bijvoorbeeld omdat je in die komende weken met vakantie bent – laat dit ook weten.
Ook in september zijn er namelijk weer cursusmogelijkheden beschikbaar.
Zijn er vragen of opmerkingen, laat het gerust even weten…

Print Friendly, PDF & Email